ТОВ ТМА є офіційним дистриб’ютором DuPont ™ Danisco® в області спиртових і пивних ферментів в Україні.

Компанія DuPont ™ Danisco® є світовим лідером в області харчових інгредієнтів, ферментів і біологічних рішень. Інгредієнти харчової промисловості: закваски, емульгатори DuPont ™ Danisco® використовуються у всьому світі в різних областях від хлібобулочних виробів, молочних продуктів і напоїв до кормів для тварин, прального порошку і біоетанолу. Продукція DuPont ™ Danisco® це поєднання функціональної, економічної та екологічної вигоди.

Ферменти Даниско для виробництва харчового спирту розроблені для того щоб економічно виробляти алкоголь з зерна та інших крахмалосодержащих продуктів:

  • своєчасне усунення «вузьких місць» і оптимізація загальної продуктивності;
  • збільшення виходу спирту шляхом переробки більшої кіл-ті крохмалю в зброджувані вуглеводу.

Висновок про ефективність застосування ферментних препаратів в спиртовій галузі

Ферментні препарати:

Містять виключно термостабільну, бактеріальну альфа-амілазу

Тип препарату Питома вага г/см3 Діапазон t 0С Діапазон рН
Амілекс 3Т 1,18 – 1,20 60 – 110 5,5 – 7,0
Амілекс 4Т 1,15 – 1,25 60 – 100 4,8 – 7,0
Активність і норми витрати ферментних препаратів згідно ТИ-37199618-1-2011

Містять рідку грибну альфа-амілазу

Тип препарату Питома вага г/см3 Діапазон t 0С Діапазон рН
Діазим FA 1,12 – 1,25 30 – 55 4,0 – 7,0
Активність і норми витрати ферментних препаратів згідно ТИ-37199618-1-2011

Містять амілоглюкозідазу

Тип препарату Питома вага г/см3 Діапазон t 0С Діапазон рН
Діазим Х4 1,10-1,20 30-70 3,5-5,8
Діазим SSF 1,12-1,15 30-65 3,0-5,5
Діазим SSF2 1,12-1,14 30-65 3,0-5,5
Діазим SC2 1,12–1,14 28-70 3,2-5,8
Активність і норми витрати ферментних препаратів згідно ТИ-37199618-1-2011

Целлюлолітичні

Тип препарату Питома вага г/см3 Діапазон t 0С Діапазон рН
Ламінекс BG2 1,10-1,25 40-75 3,5-6,0
Активність і норми витрати ферментних препаратів згідно ТИ-37199618-1-2011

Протеолітичні

Тип препарату Питома вага г/см3 Діапазон t 0С Діапазон рН
Альфалаза AFP 1,12-1,25 20-55 2,5-4,5
Активність і норми витрати ферментних препаратів згідно ТИ-37199618-1-2011

За всіма іншими показниками ферментні препарати відповідають усім вимогам, встановленим Об’єднаним експертним комітетом з харчових добавок (Joint Expert Committee on Food Additives) і Харчовому хімічному кодексу FFC (Federal Chemical Codex)